Silikone fuger i vådrum udføres typisk for, at optage bevægelse mellem gulv og væg. Der anvendes en antimugbehandlet silikone.

Betydningen af elastiske fuger i badeværelser og vådrum har i mange år været meget undervurderet. Det er der nu kommet langt større fokus på. Der er også kommet langt større fokus på silikonefugerne ved sanitet, vaske, toiletter samt bordplader. Det er både af hygiejniske årsager, men også for, at forhindre fugtindtrængning i de omkringværende bygningsdele.

I brusenicher er det særdeles vigtigt, at de elastiske fuger i hjørner og omkring riste, er udført korrekt og med materialer der er beregnet til netop dette formål.

Vi anvender udelukkende de bedste og mest anerkendte materialer og produkter der er på markedet. Så når du vælger Fugetech, er du sikker på, at vi også bruger de nyeste materialer og produkter, da vi hele tiden er i dialog med de tekniske konsulenter fra vores leverandører.

Vær særlig opmærksom på, at fugen ikke slipper i brusenicher. Det kan give vandskade på væggene i de tilstødende rum.
De jordslåede pletter på silikonefugerne i dit badeværelse er sandsynligvis skimmelsvamp. De begynder at blive sorte med tiden, da antimugbehandlingen der er i silikonen ikke holder evigt. Så er det ofte bedst, at fjerne fugen og lægge en ny.

 

 

100% kvalitet
Special uddannet fagmand.