Beskyt dit hjem med fugning af badeværelse

Undgå problemer med fugt og svamp

​Vådrum så som badeværelser er ofte forbundne med en vis risiko, da vand kan sætte sig og danne problemer med fugt og svamp.

Med et professionelt fugearbejde sikrer du dog, at dine fuger er helt tætte og derfor ikke lader vandet sive ind og beskadige vægge, gulv eller klinker.

Ved FugeTech har jeg en stor ekspertise og erfaring inden for fugearbejde, og jeg tilbyder selvfølgelig også fugning af badeværelse, herunder fugning af fliser og klinker, der beskytter dine fuger mod svamp, fugt og mug. Har du et vådrum i Silkeborg, Aarhus eller et andet sted i Midtjylland, som trænger til omfugning eller reparation af fugen, så kører jeg gerne ud til dig og hjælper med en kvalitetsløsning.

Fugning af badeværelse i Skanderborg​

Jeg fuger i alle skygger og afkroge

Vådrum er fulde af fliser, afløb og lignende, der har brug for en god og stærk fuge, hvis du skal undgå vandskader med mug og svamp. Når jeg kommer ud og står for fugning af badeværelse, kan du vide dig sikker på, at jeg kommer ud i hver en afkrog, så du får lavet et fuldendt stykke arbejde. Jeg tilbyder blandt andet:

​Fugning af brusekabine

Håndvask

Badekar

Afløb

Bordplade

​Døre

Vinduer

Fliser på gulv og vægge

Spabad

Uanset hvad du skal bruge hjælp til, og hvor stor dit badeværelse er, så klarer jeg det for dig. Jeg går til mit arbejde som en professionel fugemandmed en løsningsorienteret tilgang, så jeg finder altid en løsning, der passer til dine behov.

Kontakt mig for en pris på fugning af badeværelse

Hvis du vil have en pris på fugning af badeværelse, eller hvis du vil hyre mig til en opgave, så kontakt mig allerede i dag. Så kan jeg hurtigt komme ud til dig og sikre dit badeværelse og hjem mod fugt og fugtskader med et stærkt og flot fugearbejde.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Skriv til mig her med en god beskrivelse af din opgave, så vender jeg retur med et helt uforpligtende tilbud på min hjælp.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fugetech er en virksomhed med en bred vifte af arbejdsområder.

Læs Cookiedeklaration her

Fugetech.dk

v/ Jakob B Bøgeskov

Skovsrodvej 57, 8670 Låsby

Få rutevejledning her

​​

​​Telefon: 5190 6966

Mail: info@fugetech.dk